Samen maken we makers!

Onderwijs | Vrije Tijd | Creatieve maakruimte

Gesloten van 27 april t/m 12 mei

Maakonderwijs

Professor Loep is jouw partner voor culturele en educatie projecten voor zowel onderwijs als kinderopvang.

Hiervoor putten we uit de theorie van STEAM*, Onderzoekend & Ontwerpend leren, de pedagogiek van Reggio Emilia en het Maak-onderwijs met aandacht voor de kerndoelen van het onderwijs.

Er wordt voornamelijk proces gericht gewerkt en de aandacht ligt bij het creatief vermogen van de (jonge) makers. Onderzoekend leren en vooral zelf doen staat hierbij centraal.  Het gaat niet om het resultaat, maar juist om de ervaringen!

* Science and Technology interpreted through Engineering and the Arts, all based in Mathematical elements

Vrije Tijd

Niet alleen op basisscholen kun je Professor Loep vinden, ook in onze eigen creatieve maakruimtes: Het Kunstlab & de Tinkerplek.

Daar is ruimte voor amateurkunst, het is een werkplaats en ontdekplek. En een plek voor talentontwikkeling, verdieping & professionalisering.

Je kan bij ons terecht voor naschoolse cursussen, workshops & vakantieprogramma’s om te maken en te ontdekken. Denk aan SamenMakers, Tinkeraars, Kunstlab XXL & Club Kunstlab

En wist je dat je een kinderfeest bij Professor Loep kan vieren? We hebben vele leuke themafeesten. En als je toch niet naar onze eigen creatieve maakruimte kan komen, dan kan je een feestkist huren voor thuis.

β€œDe mannen vonden het geweldig! echt een aanrader voor een kinderfeestje. Wat was het leuk! topmiddag en een topfeestje!”

β€” B. jonker

Neem eens een kijkje in onze agenda.

Kom eens meedoen, samen of alleen.