Informatie

Momenteel word de website van Professor Loep & Het Kunstlaboratorium aangepast.  Voor dringende vragen/informatie rondom projecten, educatie of bijvoorbeeld kinderfeesten kun je contact opnemen via info@professorloep.nl of stuur een bericht naar 0624226834.

Nieuwtjes

Voor alle laatste nieuwtjes kun je ons ook volgen op social media via Facebook en/of Instagram.  Wil je geen informatie missen, dan kan je inschrijven voor de nieuwsbrief via deze link.

Activiteitenprogramma

Er zijn altijd wel activiteiten te doen waar je kan aansluiten. Kijk voor de laatste evenementen op deze pagina.  We hebben workshops die plaatsvinden in o.s. Snorfabriek of Metaal Kathedraal. En we hebben Club Kunstlab welke o.a. plaatsvinden op woensdag en zaterdag bij Speeltuin Bankaplein. Of download deze activiteitenplanning, zodat je deze op je koelkast kan ophangen.

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Informatie”

Reacties zijn gesloten.